Nagy a baj: már beszélni és járni sem tud az RTL sztárja

Image result for hospital

Nagy a baj: már beszélni és járni sem tud az RTL sztárja

Sokkoló felvétel látott napvilágot a Survivorből: az egyik játékos azonnali orvosi segítségre szorult. Az Agilához később csatlakozott Balázs sem járni, sem beszélni nem tudott, életveszélybe került, sürgősen el kellett őt látni. Hogy mi történt pontosan, az a ma esti adásból kiderül.-írja a Blikk.

Mi is ez a játék?
Az eddig közel ötven országban műsorra tűzött show Amerikában már több mint harminc évadon van túl, de a számtalan nemzetközi televíziós díjjal büszkélkedő produkció Belgiumban, Hollandiában, Dániában, Olaszországban, Norvégiában és Svédországban is bőven tíz évad felett jár.

A Survivor alapszabályai szinte minden országban ugyanazok. Rátermett, kalandvágyó nőknek és férfiaknak nomád körülmények között kell kitartani a végsőkig egy egzotikus, szinte érintetlen trópusi szigeten. Küzdelmüket számos kihívás – fizikai és taktikai egyaránt – könnyíti vagy épp nehezíti.
A világ egyik legizgalmasabb realityjében a túlélés a kulcs; túlélni egy távoli szigeten, egy közösségben, megvívva a saját, egyéni harcokat is egészen az utolsó összecsapásig, amely során kiderül, ki az igazi túlélő, vagyis a győztes.

A hazai közönség Istenes Bence vezetésével követheti nyomon a Fülöp-szigeteki, megannyi embert próbáló kihívást.-írja a https://port.hu/